0762832650

ATENTIE! In urma efectuarii unei comenzi, produsele sunt expediate in 2-4 zile lucratoare de la efectuarea comenzii. 

Navigati pe site sau folositi caseta de cautare pentru produsele cautate de catre dumneavoastra. Dati click pe pagina individuala a produsului dorit de catre dumneavoastra, modificati cantitatea ceruta in functie de necesitate si alegeti optiunea privind  ambalajul solicitat, selectati numarul de bucati necesare din tipul respectiv de ambalaj si dati click pe butonul adauga in cos! Dupa adaugarea tuturor produselor dorite in cosul de cumparaturi dati click pe butonul VEZI COS si FINALIZARE COMANDA si urmati pasii pentru a trimite comanda completat toate datele necesare unei comenzi noi sau prin inscrierea unui cont nou de utilizator.

Atentie! Unele produse intra sub incidenta Legii 360/2003 asadar unele produse pot sa fie achizitionate exclusiv de Persoane Juridice sau Persoane Fizice Autorizate fie in anumite cazuri de persoane fizice care poseda autorizatiile necesare pentru manipularea unor substante din anexele Legii mentionate.

Produsele achizitionabile si de catre persoanele fizice neautorizate vor fi semnalate individual in pagina produsului.

Persoanele fizice neautorizate care doresc sa achizitioneze produse din gama produselor netoxice, care se pot comercializa catre persoane fizice neautorizate, sunt obligate prin lege sa completeze in formularul de comanda CNP-ul corect al cumparatorului.

Dupa lansarea unei comenzi un reprezentant al firmei va va contacta pentru a stabili termenii finali si alte detalii legate de comanda dumneavoastra.

Pentru comenzile din Bucuresti care au o valoare mai mare de 300 de LEI  livrarea se va face gratuit pe raza Municipiului Bucuresti sau comenzile se pot ridica de la adresa depozitului dupa ce ati fost contactat in prealabil de catre operatorio nostri.

Pentru comenzile din afara Bucurestiului aveti posibilitatea de a alege ca metoda de transport Fan Courierul care va calculeaza direct costul expeditiei, pentru a alege un alt curier preferat va rugam sa completati in formularul de comanda ca ridicati produsele de la sediu, urmand sa scrieti in campul de observatii din formularul de comanda numele curierului preferat de dumneavoastra.

Atentie! Preturile sunt exprimate in LEI (RON) si nu contin TVA, TVA-UL ESTE DEDUCTIBIL, firma este PLATITOARE DE TVA. Preturile sunt valabile pe termen limitat, preturile pot suferi modificari.

Daca nu doriti sa comandati prin intermediul site-ului, va rugam sa ne trimiteti pe adresa de email o cerere de oferta de pret pentru produsele pe care doriti sa le achizitionati.