Termeni si conditii

Site-ul www.silverchemicals.ro, denumit în continuare site-ul, este deținut și administrat de unicul reprezentant, distribuitor si comerciant al produselor SILVER CHEMICALS, având următoarele date de identificare: cod unic de înregistrare 36955246, înregistrată la Registrul Comerțului Bucuresti sub nr. F40/113/2017, telefon 0762832650 ,e-mail: comenzi@silverchemicals.ro si officesilverchemicals@gmail.com

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse prin intermediul site-lui www.silverchemicals.ro este reglementat și interpretat în concordanță cu legile României, iar utilizatorul și clientul admit să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Marca SILVER CHEMICALS.

Orice persoană care dorește să-și procure unul sau mai multe din produsele prezentate pe site-ul www.silverchemicals.ro, este rugat sa contacteze compania , pentru a se informa în detaliu asupra produsului în cauză și a modalităților concrete de achiziție.

 

CONTUL DE UTILIZATOR

Pentru utilizarea serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, de la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă. Nu sunteți obligat să ne furnizați aceste date, însă refuzul dumneavoastră implică imposibilitatea efectuării comenzii.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că dumneavoatră sunteți singurul răspunzător pentru menținerea confidențialității și securității contului dumneavoastră. Deasemenea, sunteți singurul răspunzător pentru toate activitățile ce se desfășoară prin intermediul sau în legatură cu contul dumneavoastră și acceptați să notificați imediat compania cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securității. Compania nu răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Utilizatorul confirmă și garantează că are cel puțin 18 ani și că posedă capacitatea legală și mentală de a încheia un contract, contract supus prezentelor condiții și că este capabil să utilizeze site-ul în conformitate cu prezentele condiții.

 

DREPTURI DE AUTOR

Compania își rezervă dreptul complet al proprietății intelectuale asupra conținutului de pe acest site. Întregul conținut al site-ului www.silverchemicals.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului acestui site în orice scop, fără confirmarea scrisă din partea companiei. În momentul accesării și navigării pe acest site, fie în calitate de vizitatori, fie de potențiali clienți, acceptați de facto, termenele și condițiile descrise mai jos. Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate companiei  și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al acesteia.

Toate informațiile acestui site vă sunt oferite cu bună credință, din surse apreciate ca fiind de încredere sau legale. În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați, pentru a putea lua măsurile care se impun.

 

LEGĂTURI CĂTRE ALTE SITE-URI

Site-ul www.silverrose.ro oferă legături sau trimiteri către alte site-uri, considerate utile vizitatorilor săi. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare site-urilor respective. Nu garantăm exactitatea informațiilor prezentate pe site-urile unor terți la care se face trimitere. Vă garantăm însă că acestea sunt selectate cu maximă atenție.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE ȘI A INFORMAȚIILOR

Site-ul www.silverchemicals.ro respectă dreptul la confidențialitate al utilizatorilor care îl accesează. Informațiile solicitate prin intermediul acestui site au ca scop obținerea de date legate de comandă, precum și date necesare pentru a se putea contacta clientul. Natura informațiilor solicitate se referă, în special, la date personale (nume, adresă, telefon, e-mail), dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu comanda clientului sau cu utilizarea produselor companiei.

Orice vizitator al site-ului în momentul accesării acestuia, își dă acordul în vederea:

  • Prelucrării datelor și informațiilor personale, în vederea efectuării de studii de piață;
  • Transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
  • Soluționării întrebărilor, sugestiilor, observațiilor și reclamațiilor;
  • Altor activități întreprinse de companie și permise de lege, care nu necesită existența unei aprobări prealabile din partea destinatarului.

 

VALIDITATEA OFERTEI, PRODUSE ȘI POLITICA DE PREȚURI

Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate în RON,  includ taxa pe valoarea adaugată în valoare de 19% dar NU includ transportul la domiciliul / sediul clientului. Prețul poate fi modificat în orice moment de companie fără preaviz.

Compania nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.

Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferențe între acestea și ambalajul său original.

Compania  nu răspunde și nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcționarea site-ului, de neconcordanța informațiilor, a conținutului, a materialelor sau a produselor afișate pe site.

Produsele sunt disponibile în limita stocului companiei si compania  rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă dacă respectivul produs nu se află pe stoc. Această informație va fi adusă la cunoștința clientului în cel mai scurt timp.

 

PLASAREA UNEI COMENZI

După autentificarea pe site, clientul poate plasa comanda.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

După trimiterea comenzii clientul va primi prin email sau telefon, informații referitoare la disponibilitatea produselor, modalitățile de plată și de livrare.

Comenzile plasate devin definitive doar după confirmarea unui reprezentant al companiei și după acceptul în scris al clientului.

Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Anumite produse, datorită naturii lor, se comercializează doar către PERSOANE JURIDICE sau către PERSOANE FIZICE AUTORIZATE, și, după caz, către PERSOANE FIZICE SI JURIDICE care dețin autorizațiile necesare.

 

GARANȚII

Termenele și condițiile de garanție sunt în strictă conformitate cu legile în vigoare privind protecția consumatorului.

Compania garantează că mărfurile livrate sunt în concordanță cu standardele de calitate în vigoare potrivit Declarației de conformitate.

Compania nu garantează că mărfurile sunt potrivite pentru un alt scop decât cel general admis pentru mărfurile respective.

 

LIVRARE. TRANSPORT. PLATA PRODUSELOR

Livrarea se face de comun acord cu beneficiarul, prin intermediul firmelor de curierat rapid, cu care compania sau beneficiarul colaborează, la adresa indicată de beneficiar și pe cheltuiala acestuia. In anumite condiții, livrarea poate fi făcută cu mașinile Vânzătorului. Costul transportului vi se va comunica în momentul în care primiți confirmarea comenzii.

Termenul de livrare și condițiile de expediere a mărfii vor fi stabilite de comun acord cu beneficiarul, în funcție de natura și cantitatea produselor comandate. Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru întârzierea unei comenzi din motive care nu țin în mod deliberat de acesta (condiții meteo, condiții de trafic, etc.).

Plata se va face în RON, prin ramburs la primirea produselor, înainte de livrare prin instrumente de plată bancare sau se pot negocia dupa caz alte modalități sau facilități de plată.

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumpărătorul se obligă să nu acționeze ca agent al Vânzătorului, neavând nici un drept de a acționa în numele acestuia și de a crea obligații pentru Vânzător.

Cumpărătorul se obligă să depună toate eforturile astfel încât să respecte dreptul de proprietate intelectuală cu privire la Produse, de a nu folosi și încălca asemenea drepturi.

Cumpărătorul are obligația să nu comunice sau să nu răspândească în public afirmații despre Vânzător sau despre activitatea acestuia, menite să inducă în eroare sau să-i creeze o situație defavorabilă în avantajul unei alte persoane fizice sau juridice.

Cumpărătorul are obligația de a informa vânzătorul în termen de 24 ore orice modificare de domiciliu sau sediu, a numerelor de telefon, adresa de e-mail precum și orice altă schimbare de natură să perturbe relația contractuală între cele două părți.

Cumpărătorul are obligația să se asigure că produsul ales este cel dorit. Prin confirmarea comenzii Cumpărătorul garantează că a înțeles domeniul și modul de utilizare al produsului ales. Vânzătorul nu răspunde pentru utilizarea produselor în alte scop decât cel indicat.

Achitând prețul de achiziție în totalitate, cumpărătorul devine proprietarul produsului.

La preluarea coletului, Cumpărătorul are obligația să verifice aspectul acestuia. Dacă acesta pare deteriorat este indicat să nu accepte coletul.

Acceptarea de către Cumpărător a livrării se consideră îndeplinită când Bunurile și Serviciile sunt conforme cu specificațiile menționate în comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor, va informa Vânzătorul, nu mai târziu de 14 zile de la recepționare, și le va returna pe cheltuiala Vânzătorului.

Cumpărătorul are dreptul de a returna produsele și în situația în care nu este mulțumit de produsele achiziționate sau dacă consideră că nu a făcut alegerea potrivită, pe cheltuiala sa.

Returul se realizează, de asemenea, în termen de 14 zile de la recepționare.

Produsele returnate trebuie să se afle în aceleași condiții ca în momentul cumpărării / primirii: fără urme de folosință, în ambalajul original, cu toate etichetele intacte. Returnarea va fi însoțită obligatoriu de o cerere scrisă și semnată în care se va menționa că se dorește anularea cumpărării și se solicită returnarea banilor.

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul se obligă să livreze produsele comandate și confirmate la termenele și locul stabilit de părti.

În situația în care Cumpărătorul returnează produsele, Vânzătorul este obligat să înapoieze banii Cumpărătorului în termen de maxim 30 zile de la primirea returului.

Vânzătorul are dreptul de a refuza returul produselor sau înapoierea banilor dacă produsele au fost returnate deteriorate, incomplete sau fără ambalajul original intact.

Condițiile de garanție oferite de Vânzător respectă legile în vigoare care reglementează sistemul de conformitate și garanție al produselor.

Compania asigură consumatorilor drepturile ce decurg din prevederile O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii,

După primirea coletului și constatarea stării de produs nou, nefolosit, vânzarea se va anula și se vor returna banii.

 

RECLAMAȚII

Orice reclamație va fi adusă la cunoștința companiei, prin intermediul datelor de contact de pe site-ul www.silverchemicals.ro, în momentul recepționării produselor, urmând ca aceasta să fie soluționată în cel mai scurt timp posibil.

 

PREVEDERI FINALE

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul și orice încercare de fraudă, va fi raportată autorităților competente.

Orice conflict apărut între companie și clienți  săi se va încerca a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, soluționarea conflictelor este de compentență instanțelor românești.

Deasemeni, facem precizarea că, atât pentru dumneavoastră în calitate de client, cât și pentru societatea noastră în calitate de comerciant, există posibilitatea soluționării online a litigiilor. În acest sens, se înaintează o plângere prin intermediul platformei SOL, accesand link-ul https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO și urmând pașii indicați de aceasta.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate orice risc.